"60’LIK ÖĞRENCİLERİN ÖĞRETMENLERİ İLE BULUŞMA SEVİNCİ"

"İzmir'in Çiğli ilçesinde düzenlenen bu buluşma, her yıl gerçekleştirilmeye çalışan Büyük Çiğli Lisesi'nin 1979-1980 ile 1981 mezunlarını bir araya getirdi. Katılımcılar, bir günlük olsa da o yıllara dönmenin güzelliğini vurguluyorlar.

"60’LIK ÖĞRENCİLERİN ÖĞRETMENLERİ İLE BULUŞMA SEVİNCİ"

İzmir'de Atatürk Lisesi'nin etkinlikleri genellikle basında geniş bir yer bulurken, Çiğli Lisesi'nin etkinlikleri genellikle arka planda kalıyor. 1979-1985 arasında en parlak dönemini yaşayan bu süreç içinde, çok başarılı öğrenciler yetiştiren lisenin, bu 60'lık öğrenciler olmasa bile sesi sedası duyulmayacak."
"1979-1981 mezunları, her yıl öğretmenleri ve okul müdürleri ile buluşup anıları tazeliyorlar. İstanbul, Adana, Mersin gibi illerden gelip İzmir'deki buluşmaya katılanlar artık birçoğu torun sahibi olsalar da, onlar için bir günde olsa çocukluğuna dönmeleri, o günkü ortamı canlandırmaları hepsi için çok değerli. O tarihler içinde Çiğli Lisesi'nde mezun olan birçok öğrenci şu an doktor, siyasetçi, avukat ve birçok dalda başarılı öğrenci yetiştirdi. Darısı şimdikilerin başına diyor Çiğli Lisesi mezunları."

yaş

öğrenci