AKHİSAR'DA ŞİİR GÜNLERİ

Akhisar Kültür Sanat Araştırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Şaban Molla ’Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezinde Bir Şiir etkinliği düzenlendi.

AKHİSAR'DA ŞİİR GÜNLERİ

Sunumu yine Dernek Başkanı Şaban Mollanın yaptığı etkinlikte İzmir ve Çevre İlçelerden bir çok şairin katılıp şiir severler ile şiirlerini paylaştı,Dernekte Gençlere yönelik  sanat adına bir çok etkinlik yapıldığını Tiyatro ekibi kurulduğunu ve Derneğe üye katılımı sağlayıp destek olunması gerektiğini söyleyen Başkan Şaban Molla aynı zamanda kendisi de şair  kürecik TV Manisa stüdyomuzda değerli şairimiz ve program sunucumuz Aytekin karapaça’nın sunduğu tarçın kokulu saatlere katılan Şaban molla güzel şiirleri ile programa renk katmıştı Aytekin karapaça şiir ve aşk üzerinden söyleşi yaparken en büyük aşkının ülkenin kurucusu Mustafa Kemal olduğunu söyleyen Şaban Molla  kürecik TV’ de  yapacakları etkinliğe ses olmasını yayında belirtmişti.

Kürecik TV’yi Akhisar şiir etkinliğine davet etmişti. Canlı yayında Şaban Hocamızın davetine icabet edeceğine belirten kürecik TV Müdürü Hüseyin Ergün İzmir Halk Sanat Dernek Başkanı aynı zamanda kürecik TV programcısı İshak Beyazıt ve Şair Aytekin Karapaça ile birlikte etkinliğe katıldık. Etkinlikte sonrası Akhisar Kültür Sanat Araştırma Derneği Başkanı Şaban Molla Kürecik TV’ katkılarından dolayı TV Müdürü Hüseyin Ergün’e bir plaket taktim etti. Konuşma yapan Kürecik TV Müdürü Hüseyin Ergün her zaman TV olarak Sanatın Edebiyatın ve Sanata Gönül verenlerin Halkın Sesi olmaya devam edeceğiz. Plaket içinde Şaban Başkanıma çok teşekkür ediyorum, dedi. Birçok kişinin şiir okuduğu güzel bir etkinliği de böyle geride bıraktık.