ALTIKULAÇ’TAN İSRAİL'E KINAMA

Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, Cuma çıkışında Çiğli Kasaplar Meydanı'nda bir araya gelen kalabalık ,siyasi parti ilçe başkanları ve sivil toplum örgütleri ile birlikte İsrail'in Filistin halkına yaptığı zulmü protesto etti. Altıkulaç, "Çocuklara kıymayın, ey zalimler!" diyerek şu sözlerle devam etti:

ALTIKULAÇ’TAN İSRAİL'E KINAMA

"Değerli kardeşlerim, Filistin halkının yaşadığı zulüm var. Günlerdir süren bir savaş, bir katliam var. İsrail'in yapmış olduğu, çocuk demeden yaptığı vahşet var. Bu katliama insanlık daha ne kadar sessiz kalacak? Televizyon haberlerini izleyemez olduk, yürekler dayanmaz oldu. Gazetelerdeki ölen çocuk resimlerine bakamaz olduk, yıkılan binalar, kayıp olan medeniyet ve insanlığın daha ne kadar sessiz kalacağını gösteriyor. İşte onun için buradayız.

Değerli kardeşlerim, bugün burada Filistin'deki insanların, mazlumların, kadınların, çocukların İsrail tarafından yapılan katliamı kınamak için toplanmış bulunuyoruz. Yine burada Amerika'yı İsrail'in yaptığı zulmü kınamak için buradayız.

İsrail savaş uçaklarının, okul, hastane, kadın, çocuk demeden Gazze'yi bombardımanla yaptıkları katliamları kınamak için buradayız. Tüm dünya milletlerinin bu yapılan katliamlara seyirci kalmasını kınamak için buradayız.

Kahrolsun Amerika, kahrolsun İsrail, siyonizmi demek için buradayız. Yine burada dua ederek, mazlum olan Müslümanların korunması ve insanlığın selameti için buradayız."dedi.