Battalgazi'de Deprem Konutları Hızla Yükseliyor!

Orduzu Gelinciktepe'de deprem konutları inşaat alanında incelemelerde bulunan Başkan Taşkın, yetkililerden bilgi alırken, konutların kısa sürede tamamlanacağına ve hak sahiplerine teslim edileceğine dair müjdeyi verdi.

Battalgazi'de Deprem Konutları Hızla Yükseliyor!

Battalgazi'de hızlı bir şekilde tamamlanan çalışmalar büyük beğeni toplarken, Başkan Taşkın da memnuniyetini dile getirdi. Vatandaşların bir an önce konutlarına kavuşması için tüm gayretlerinin arkasında olduğunu vurgulayan Başkan Taşkın şu ifadeleri kullandı: " Belediye olarak vatandaşlarımızın bir an önce konutlarına geçmeleri için tüm gayreti göstereceğiz."

HIZLI İLERLEME MUTLULUK VERİYOR

Başkan Taşkın, sahadaki çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı ve yapılan hızlı ilerlemeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Taşkın, "Belediye olarak vatandaşlarımızın bir an önce konutlarına kavuşması için tüm gayretimizi göstereceğiz" dedi.

Battalgazi'de Deprem Konutları Hızla Yükseliyor!

HAK SAHİPLERİ YAKINDA EVLERİNE KAVUŞACAK

Deprem konutlarının hak sahiplerine kısa sürede teslim edileceğini vurgulayan Başkan Taşkın, "Bir taraftan kuralar çekiliyor, diğer taraftan abonelik işlemleri yapılıyor. Şantiyedeki yetkililerden bilgi aldık. Bizler de belediye olarak üzerimize düşeni yaparak vatandaşlarımızın taşınması için işlemleri hızlandıracağız" şeklinde konuştu.

Battalgazi'de Deprem Konutları Hızla Yükseliyor!

BAŞKAN TAŞKIN'DAN TEŞEKKÜR VE TEŞVİK

Başkan Taşkın, konutların yapımında emeği geçenlere teşekkürlerini sunarak, "Burada gerçekten çok güzel çalışmalar yapılmış. Bunları yerinde görmek çok farklı. Bu manzarayı gördükten sonra insan büyüleniyor. Kısa sürede yüzlerce, binlerce konutun yapılması, asfaltının yapılması, duvarların örülmesi, peyzajın bitirilmiş olması gerçekten mutluluk verici. Emeği geçenlerin eline sağlık" dedi.

Battalgazi'de Deprem Konutları Hızla Yükseliyor!

ABONELİK İŞLEMLERİ HIZLANDIRILACAK

Başkan Taşkın ayrıca, abonelik işlemlerinin hızlandırılması için kurumlarla koordinasyon içerisinde çalışacaklarını ve vatandaşların bir an önce yeni evlerine taşınmaları için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.