Büyükşehir'den Malatyalılara hukuki destek müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 6 Şubat depremlerinde etkilenen depremzedelere hukuki destek verileceğini açıkladı. Başkan Gürkan, bu kapsamda Meclisten 400 bin liralık yetki aldı.

Büyükşehir'den Malatyalılara hukuki destek müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş depremlerinde etkilenen Malatyalılara hukuki destek verecek. Büyükşehir Belediyesi Meclisi bugün depremzedeleri yakından ilgilendiren bir karara imza attı.

Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Baro Başkanlığı arasında 6 Şubat depremleri nedeniyle yürütülen çalışmada Malatyalıların lehine bir karar çıktı.

BÜYÜKŞEHİR HUKUKİ DESTEK VERECEK

Malatyalıların can ve mal kaybına uğramış olduğunu ve bunun sonucunda hukuki ihtilafların ortaya çıktığını kaydeden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, hukuki destek açıklamasında bulundu.

Başkan Gürkan, sosyal belediyecilik ilkesi uyarınca hukuki ihtilaflara rehberlik etmek ve vatandaşlara hukuki destek vermek amacıyla 400 bin TL ücreti Büyükşehir Belediyesi imkânlarıyla karşılanmasına ilişkin protokol imzalanması hususunda meclis tarafından yetkilendirildi.