ÇEV Projesinde Gelibolu'ya Ödül

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çanakkale Eğitim Vizyonu Projesi (ÇEV 2023) kapsamında ödül töreni gerçekleştirildi.

ÇEV Projesinde Gelibolu'ya Ödül

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çanakkale Eğitim Vizyonu Projesi (ÇEV 2023) kapsamında ödül töreni gerçekleştirildi. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Proje kapsamında eğitim-öğretim, sosyal-kültürel ve sanatsal, sportif, kişisel ve kurumsal gelişim ve proje tabanlı gelişme alanlarında çalışmalar yürüten ilkokul, ortaokul, liseler ve kurumlar kategoriler halinde değerlendirildi. Değerlendirmeler sonucunda her kategoride il genelinde ilk 3'e giren okul ve kurumlar ödüllendirildi.

Gelibolu'yu gururlandıran iki kurum da bu önemli projede ödül alma başarısını gösterdi:

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu İlkokul A (Öğrenci sayısı 0-600) kategorisinde İl İkincisi oldu.

Gelibolu Bilim ve Sanat Merkezi ise Kurumlar kategorisinde İl Üçüncüsü olarak ödül kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, yaptığı konuşmada ödül alan tüm kurumları tebrik ederek, bu başarının Çanakkale eğitimine önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti. ÇEV 2023 Projesi, Çanakkale'deki eğitim camiasında büyük ilgi gördü. Proje kapsamında birçok okul ve kurum, eğitime katkı sağlayacak yenilikçi ve gelişmiş projeler hazırladı. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle Çanakkale'deki eğitim-öğretimde önemli bir kalite artışı sağlanması bekleniyor.