CHP'Lİ AKGEDİK: "EN BÜYÜK HAYALİM, DOĞDUĞUM İLÇEYE BAŞKAN OLARAK HİZMET ETMEK."

CHP Akçadağ Belediye başkan aday adayı olan Şahabettin Akgedik, Akçadağ'da doğmuş, büyümüş, geçimini burada sağlamış biri olarak, buranın taşını toprağını iyi tanıyan herkesi ve her kesim ile birlikte yaşayabilen kimseyi ayırmadan Akçadağ ilçeme hizmet için aday adayıyım.

CHP'Lİ AKGEDİK: "EN BÜYÜK HAYALİM, DOĞDUĞUM İLÇEYE BAŞKAN OLARAK HİZMET ETMEK."

Partim bana adaylık görevini verirse, ilçeme en iyi şekilde hizmet edeceğim. Akçadağ'ın sorunlarını en iyi bilenlerdenim; bu sorunların çözümleri için hazırım, buna gücümüzde tecrübemizde var.

40 YILDIR PARTİ'NİN HİZMET EDİYORUM

1983 yılında SODEP'te (Sosyal Demokrat Parti) gençlik kolları ve parti içinde çeşitli görevlerde bulunduğum il ve ilçe yönetimi kurullarında çeşitli görevlerde bulundum. 1999 yılında CHP il genel meclis üyeliği için aday oldum. 2014 ve 2018 yıllarında CHP Akçadağ belediye başkan aday adayı oldum. Akçadağ'ımıza daha iyi bir hizmet için yeniden belediye başkan aday adaylığı için müracaatta bulundum. Tam 40 yıldır partiye hizmet etmekteyim ve bundan gurur duymaktayım. Partim beni bu göreve layık görürse, canla başla doğduğum ilçem Akçadağ'a hizmet etmekten onur duyarım.