ÇİĞLİ SORUYOR ÜYE VE DELEGE SİZE NEDEN OY VERSİN ?

İzmir Çiğli'de, hakkındaki iddialar ile gündemden düşmeyen belediye başkan yardımcısı Ali Rıza Koçer, şimdi de CHP’deki mahalle delege seçimlerine umut tacirliği yapıyor. Hakkında parti içi disiplin süreci başlatılan ve üyelik hakları disiplin kurulu tarafından elinden alınan Koçer, yasal olarak hakkı olmamasına rağmen belediye imkanlarıyla üyelere müdahale etmeye devam ediyor.

ÇİĞLİ SORUYOR ÜYE VE DELEGE SİZE NEDEN OY VERSİN ?

üyeler ve belediye işçileri ise bu duruma tepkililer, Belediye başkanı Utku Gümrükçü’nün Sessiz kaldığı bu durum karşısında merak edilen sorular şunlar,Cumhurbaşkanı seçimlerinde Koçer hangi çalışmaları yürüttü? kimlerle toplantı yaptı? kime oy istedi? 2019 ‘da yapılan delege seçimlerinde kaç kişiye söz verildi.? hiç işe alım oldu Mu? aldı iseniz kimlerden aldınız? belediye çalışanları neden birçoğu partiden istifa etti? ve seçimlerde başka partiye oy verdi Koçer’in buradaki payı nedir?  Koçer aynı zamanda mevcut İlçe Başkanı Mert Özcan’ı neden istemiyor?kafasından geçen adaylar kimler belediyeye koordinatör olarak atanan Hüseyin Kızılkaya Koçer’in gerçek adayımı durum bu ise söz verilen delegeler yerine Koçer’in adayı kendi akrabalarını işe aldığı iddiaları doğrumudur.

UTKU GÜMRÜKÇÜ’ NÜN ADAYI KİM?

Gümrükçü Mert Özcan'ın arkasında durabilecek mi? ya da Koçer’e karşı koyabilir mi? bunların hepsi soru işareti olarak dururken seçildiği günden beri kimseye randevu vermeyen telefonlarına bakmayan Gümrükçü şimdi hangi sebeple ev ziyaretleri yapıyor, Çiğlide görevlerini yapan partili müdürler neden bankamatikçe durumuna düşürüldü,Yıllardır CHP ye oy veren içinde mücadele eden insanlar kiminin oğlu kiminin kızı işe girsin diye mücadele verirken kimi ise parti içi yarışta mücadele ederken Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ‘nün ilk Seçildiğinde  şoförü olan kişi nasıl genel sekreter yardımcısı oldu ? bunlar hep soru işareti şimdi söyleyin biz niye size oy verelim ? diye tepkiler yükseliyor.