DAYANIŞMA İLE BİRLİKTE YARALARIMIZI SARACAĞIZ

CHP Çiğli ilçe başkanı ve yöneticileri, gönüllüler ile birlikte deprem bölgesinden ilçeye gelen yurttaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla konakladıkları evleri tek tek ziyaret ediyorlar.

DAYANIŞMA İLE BİRLİKTE YARALARIMIZI SARACAĞIZ

İlçede başlatılan dayanışma seferberliği hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Belediyesi iş birliğiyle Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri deprem bölgesinden gelen yurttaşların evlerini tek tek ziyaret ediyorlar.

 Sosyal Hizmetler Uzmanı ve Psikologlar eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında müdürlüklerin hizmet ve faaliyetleriyle ilgili bilgi veriliyor. Depremzedelerin gıda, giyim, ilaç, bebek malzemesi ve ev eşyası ihtiyaçları ivedilikle karşılanırken istihdam, tedavi ve eğitim gibi talepleri kayıt altına alınarak ilgili kurumlarla görüşmeler gerçekleştiriliyor.

Malatya'dan depremzede olarak gelen birkaç kişi, ilçe başkan yardımcısı Gülderen hanımın ilgisi dolayısıyla haber sitemize teşekkür mesajı iletmişler.

Büyük bir acı ve yıkım yaşadıklarını belirten depremzedeler, "Belki yaralarımızı sarmak süreç alacak. Çiğli CHP'nin bizi sahiplenmesi, bu dayanışmayı göstermesi bizim için değerli" mesajını paylaştılar.

Deprem bölgesine giden ilçe başkanı Mert Özcan, "Deprem bölgesindeki gerekse ilçemizdeki yurttaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bir telefon kadar yakınındayız. Çiğli halkı ve kent paydaşlarımızla birlikte dayanışmamızı büyüteceğiz, sıkıntılı günleri geride bırakacağız" ifadelerini kullandı.