GÜMRÜKÇÜ İLE NERDEN NEREYE

Söylemleri ile Milletin kafasın da kurduğu Hayaller ve ortaya çıkan gerçekler birbirini tutmadı, kurdurdurduğu   hayaller, şeffaflık, dürüstlük, liyakat ve hizmetti ortaya çıkan gerçekler ise bugün çok net ortada kendinde önceki Başkanları eleştirenler onların çeyreği kadar hizmet etmezken 5.yılı dolmadan, İlçe’nin 3 katı borcu var. Bir Siyasi Parti’nin içinde birbirine muhalif olan farklı gruplar vardır.

GÜMRÜKÇÜ İLE NERDEN NEREYE

Bu farklılıkların oluşması aslında Parti için kazanımdır. Gerek parti içi seçimlerde gerekse adaylık sürecinde heyecan katar, bugün Çiğlide İktidar olan Gümrükçü ve tayfası ancak koltuğa oturmadan önceki söylemleri ile milletin kafasın da kurduğu hayaller ile yönetime geldikten sonra yaptıkları birbirinden çok farklı şeyler oldu, mesela aş, iş, ekmek sloganı atan Başkan, sözde solcu ustası gelir gelmez insanların aşı ile işi ile uğraşmaya başladılar. Solculuktan devrimcilik ten dem vuran başkan ve ustası yine AKP ve MHP kapılarında dolaşmaya başladı. Gümrükçü ‘nün AKP bağlantılarını daha sonra kimler tarafından korunduğunu ve yirmi yıldır Çiğlide muhalif olan AKP'nin bu süreçte Gümrükçü ye muhalif olmamasının önünü kesen kim bunları ileri süreçte yazacağız.  Solcu olduğunu söyleyen bu arkadaşları kimse sol kanatta ya da sol bir partiyi ziyaret ederken görmedi.

Çiğli’yi hizmette şaha kaldıracaklardı Büyükşehir’in yaptığı hizmetler dışında hiçbir proje gerçekleşmedi Çiğlide şaha kalkan tek şey borç yükü oldu.

Seçilenlerin birçoğu belli ki AKP iktidarı gibi halktan yana değil ranttan yana tavır koydu mesela seçimden önce, Çiğliye hiç yolu düşmeyen adamlar torpille gelip, Gümrükçü ’nün kuyruğundan ayrılmayan sanki çetin işler yapıyormuş gibi kendini ulaşılmaz görenler var. Görevi millete hizmet olanlar guloları gibi tepeden kin ve nefret ile keskin Keskin bakmaya başladılar. Yine sözde koordinatör olanlar akrabasını yakınını işe alıp sözleşmeli memur yapılırken partiye emek vermiş insanların üstüne Kızılkaya gibi düşenler var ,bu durumu yanlış bulup eleştirenleri ise AKP mantığı ile yine aynı ekip içinde ötekileştirip hain ilan edenlerde yok değil.  

Alexander Hamilton derki, ‘Haklı bir siyasi davaya en büyük zararı, muhalefetin acımasızca saldırması değil yandaşlarının aptalca savunması verir’ der.

O yüzden sizi eleştiren insanları AKP zihniyeti gibi hain ilan edeceğine bakın bir biz nerde yanlış yaptık diye bir kendimizi sorgulayın  mesela bir danışman ve  özel kalemleri var ki   milleti yok sayıp talebini ciddiye almayıp başka alemlerde dolaşıyorlar, son süreçte Çiğlide çalkalanan bir  gündem var ,dışardan gelen müdürün  saadet zinciri ile dolandırdığı insanların olduğu  başka bir söylenti ise yüklü bir miktarla oğuz boylarını geçenler var yanı başta, yazdığım gibi hayaller neydi gerçekler ne oldu bugün çiğliye mikrofon tutun yüzde doksan sekiz şikâyetçi  söyledikleri iki şey var ilk hedef AKP göndermek, ikinci hedef ise AKP ile aynı kafada olan Utku Gümrükçü ve ekibini göndermek.