İL KONGRESİNDE ÇİĞLİ KAZANDI MI ? 

Erkan Akar, İl Kongresinde başarılı oldu mu? Çiğli hakkını aldı mı ? Ege Özgür habere verdiği demeç;

İL KONGRESİNDE ÇİĞLİ KAZANDI MI ? 

27 Ağustos'ta Çiğli İlçe Başkanı seçildim. 16 Eylül'de yani 20 günlük kısa bir süre içinde il kongresine gittik. Süre kısa olsa da Çiğli adına başarı elde ettiğimizi düşünüyorum. 16 Eylül Cumartesi günü yapılan 38.Olağan İzmir İl Kongresinde 2 (iki) kurultay delegesi 1 (bir) il yöneticisi ve 1 (bir) arkadaşımızda disipline girdi. Bu kısa süre Çiğli için bir başarıdır. Ağustos’ta yapılan ilçe kongrelerinde ilçelerin bir çoğunda arkasında belediye başkanı olan ilçe başkanları kazandı, işler hem İlçe başkanı Hem belediye başkanı vasıtasıyla yürütülüyor. Bizim yanımızda belediye gücü olmadan İlçe yöneticileri ve İl delegelerinden aldığı tam destek ile Çiğli'den delege olarak Niyazi ARSLAN ve Erdal MANSUROĞULLARI kurultay delegesi, Sedef ARK il yöneticisi, Erdal TANER arkadaşımızı ise il disiplin kuruluna yazdırmayı başardık.
Yeni ilçe başkanı seçilmiş, İzmir siyasetinde ki bu tür kongrelere ilk kez katılan bir Başkan için bunu başarı saymalıyız. Her ne kadar Çiğli kongresinden sonra bir takım çeşitli kurulan sayfalardan manipülatif haberler yapılmaya çalışılsa da ben Erkan AKAR olarak inandığınım yolda yürümeye devam ediyorum. Kürecik TV Medya Müdürü Hüseyin Ergün'e konuşan AKAR şöyle devam etti;
Sosyal medyadaki aleyhteki yazı ve paylaşımlara itibar etmeden bir yandan Mahalle Delege toplantılarına, bir yandan üyelik yapmaya, bir yandan da telefon ve adres güncellemelerini başlatarak örgüte dönük mesajlar vermeye devam ediyorum. Elbette her kongre sonrası parti içi kırgınlıklar oluyor onları kısa sürede gönlünü almaya ve bütün örgütü kucaklamak için ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarla çaba sarf edeceğim.
İl kongre sürecinin  başından itibaren mevcut il başkanımız Sayın Şenol Aslanoğlu'nun Adaylığına tam destek verdik aynı zamanda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasındayız. ASLANOĞLU, İzmir siyasetinde karşılık bulmuştu bizde hem ilçe olarak hemde delegasyon olarak tam destek verdik. Sayın İl Başkanımızdan bize vereceği desteği bundan sonraki süreçlerde daha net göreceğimizi düşünüyorum. Kazanan Partimiz ve İlçemiz Çiğli olacak.