İYİ PARTİ ÇİĞLİ'DE ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Seçim dönemine girildiği günden  beri sahalarda en çok görülen teşkilatlardan biri İyi Parti Çiğli İlçe Teşkilatı. Sadece çalışkanlıklarıyla değil, sarı renkli yelekleriyle de göze çarpıyorlar. Bir bakıyorsunuz sarı yelekliler sağa sola koşturuyor, broşür dağıtıyor, bez çanta hediye ediyor, 23 Nisan'da çocukları oyuncaklarla mutlu ediyor. Adeta bir kovan dolusu çalışkan arı… Özgür Doğan gibi genç ve dinamik bir lidere sahip olmaları da onlardaki bu çalışma azmini kamçılıyordur muhakkak. 

İYİ PARTİ ÇİĞLİ'DE ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

İlçe başkanı Özgür Doğan'a bu enerjinin sırrını sorduğumuzda "biz gençlerimize daha iyi bir gelecek, daha müreffeh bir ülke, daha adil bir yönetim sözü verdik. Sözümüzü yerine getirmek için çok çalışmalıyız. Daha da çok çalışmalıyız" cevabını veriyor.

Milletvekili adaylarının ilçede görünürlüğüne baktığımızda da Çiğli İyi Parti'nin farkı göze çarpıyor. Halk bu süreçte sokakta mutlaka İyi Partili bir vekil adayına denk geliyor.

 Hüsmen Kırkpınar, Yiğit Karakış, Arzu Yıldırım, Tamer Cücü, Mümin Yalçınkaya, Bülent Uygur, Nazlı Buket Karasu ve Miran Bacgeroğlu Çiğli esnafını gezen, derneklerini ziyaret eden, halkiyla oturup çay içen, hatta evlere iftara katılan milletvekili adaylarından. İl başkanı Sinan Bezircilioğlu'da seçim gezilerinden birine katildi ve büyük ilgiyle karşılaştı. Bu durum Çiğli'de İyi Parti'yi seçim sürecinin yıldızı yapıyor ve halktaki karşılığını da arttırıyor. Halk bu çalışmaları sandıkta ödüllendirecek mi 14 Mayıs akşamı yaşayıp göreceğiz.