İYİ PARTİ ÇİĞLİ'DE ÇIKARMA YAPTI

Seçim döneminde Çiğli'de sahada en çok görünen teşkilatlardan biri olan İyi Parti 7 Mayıs  Pazar günü ilçede adeta bir çıkarma yaptı. Eş zamanlı 10 mahalle de saha çalışması yapıldı

İYİ PARTİ ÇİĞLİ'DE ÇIKARMA YAPTI

İyi Parti Çiğli ilçe başkanı Özgür Doğan beraberinde milletvekili adayları Hüsmen Kırkpınar, Yiğit Karakış, Mustafa Nuri Deniz ve Nazlı Buket Karasu'yla 10 mahalle de eş zamanlı  saha çalışması yaparak 14 Mayıs'taki seçimler için 1 oy Kemal Kılıçdaroğlu'na, 1 oy da İyi Parti'ye istedi.

Özgür Doğan ve beraberindeki adayların büyük ilgiyle karşılandığı buluşmalarda milletvekili adaylarından Hüsmen Kırkpınar Cumhuriyet Mahallesi, Harmandalı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İnönü ve Uğur Mumcu mahallelerinde, Yiğit Karakış Yeni Mahalle ve Ataşehir'de, Mustafa Nuri Deniz Evka-5, Atatürk Mahallesi, İzkent ve Egekent'te, Nazlı Buket Karasu ise Balatçık mahallesin de çalışma yürüttü. Aynı zamanda Harmandalı ve Yeni Mahalle pazaryerlerinde dağıtılan "İyi Alışverişler" yazılı doğa dostu bez torbalar kadınların, internet üzerinden 1 yıl boyunca ücretsiz ders anlatımı ve soru çözümü olanağı sağlayan "İyi Eğitim Kartı" öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Gördükleri ilgiden memnun olduğu gözlenen Özgür Doğan "halkın ve esnafın bu sıcak ilgisi bizi daha çok motive ediyor. Bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Biz seçim tarihi belirlenmeden önce de sahalardaydık. Halkımızın sorunlarını dinleyip genelde ve yerelde iltidar olmamamıza rağmen bu sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyorduk. İşte bugün de bunun karşılığını alıyoruz. Halk bizi ve milletvekili adaylarımızı sadece seçim sürecinde değil, her zaman görüyor. O yüzden de bizi gördüğünde tanıyor ve ilgi gösteriyor" açıklamasında bulundu.