KEMAL KILIÇDAROĞLU AYDIN'DA: BEŞLİ ÇETELERİN DIŞARIYA GÖTÜRDÜĞÜ PARALARIN TAMAMINI BİLİYORUM

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın'da gerçekleştirdiği Millet Buluşması'nda konuştu. Kılıçdaroğlu, Valilerin tabi oldukları kanun devlet memurları kanunudur. Bir parti üyesi gibi davranıyorsa onu oradan alacağım" ifadelerini kullandı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU AYDIN'DA: BEŞLİ ÇETELERİN DIŞARIYA GÖTÜRDÜĞÜ PARALARIN TAMAMINI BİLİYORUM

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın'da gerçekleşen Millet Buluşması'nda konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının satırbaşları şu şekilde:

"Ayın 14'ünde bir abahsr havası içinde dostlarımızla, arkaadaşlarımızla, yakınalrımızla özellikle de geçen dönemde AKP'ye veya MHP'ye oy veren arkadaşınızı ikna ederek sandığa giderseniz en büyük başarıyı yakalamış olacağız."

Hiçbir çiftçi asla zarar etmeyecek. Hakkı hukuku, adaleti teslime edeceğim."

"Size özgürlüğü getireceğim,söz veriyorum. Size öyle bir özgürlük alanı vereceğim ki en rahat Bay Kemal'i eleştireceksiniz. Gençler sizinle daha çok işimiz var. Kapanan bütün köy okullarını yeniden açacağız ve 100 bin öğretmen atayacağız.Köyde sadece öğretmen olamayacak, ziraat mühendisleri olacak, veteriner hekimler olacak. Köyü yeniden ayağa kaldıracağız."

"En geç iki yıl içerisinde Suriyeli, Afgan kardeşlerimizin tamamını kendi ülkelerine yollayacağım."

"Bu memlekette uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağım."

"Aylarca uğraştılar. Araya adam soktular, görüşmek istediler. Beşli çetelerin dışarıya götürdüğü paraların tamamını biliyorum. Son kuruşuna kadar getireceğim, 85 milyon için harcıyacağım."

Siz devletin valilisiniz, eğer siz bir parti için uğraşırsanız her birinizin hesabını soracağım. Tabi oldukları kanun devlet memurları kanunudur. Bir parti üyesi gibi davranıyorsa onu oradan alacağım."