KİM BU HÜSNÜ BOZTEPE?

Farklı İlçeler'de bir kaç dönemdir AK Parti'de  Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan ve aynı zamanda bu dönem Çiğli de grup başkanvekili vekili olan Hüsnü Boztepe, kimdir? Çiğli'ye veya Çiğli halkına hangi katkılarda bulunmuştur?

KİM BU HÜSNÜ BOZTEPE?

Büyükşehir Meclisi'nde her kavgaya müdahil olan Hüsnü Boztepe önceki dönem belediye başkanı Hasan Arslan'ın keskin muhalifi olan ak parti'nin meclis üyeleri 4 yıldır Çiğli'de niye  muhalefet yok. Meclis üyelerinin muhalefet etmesini Hüsnü Boztepe mi engelliyor Çok mu güzel hizmetler yapılıyor da bu yüzden mi muhalefet etmiyor?  yapılan işleri kamuoyuna duyurabilir mi?Mesela Çiğli'nin borç yükü ile ilgili ne düşünüyor? Muhtara yapılan darp iddiası ile ilgili hangi girişimde bulundu, yoksa Çiğli Belediyesini AK Parti Belediyesi olarak mı kabul ediyor? Utku Gümrükçü ile hangi ilişkiler içinde?

Köy içinde onun da arazisi var mı? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tarafından grup başkanvekili yapıldığı ve yönlendirildiği iddia ediliyor. Utku Gümrükçü ile Hamza Dağ arasında nasıl bir ilişki var ve Hüsnü Boztepe hangi görevleri yerine getiriyor? Bu işin içinde Tunçay Özkan da var mı? Çiğli ve İzmir merak ediyor.