‘KİN VE NEFRET İLE NASIL DOLDUNUZ?’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Erzurum'da miting sırasında yaşadığı taşlı saldırının ardından yurdun dört bir yanından destek mesajları yağdı. CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız da İmamoğlu'na destek veren isimler arasında yer aldı. Yıldız, "Kin ve nefret ile nasıl doldunuz?" diye sordu.

‘KİN VE NEFRET İLE NASIL DOLDUNUZ?’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu dün, Erzurum'da miting sırasında taşlı sopalı saldırıya uğradı. Mitingi yarıda kalan İmamoğlu'na başta siyasiler olmak üzere sanat camiası da sosyal medya üzerinden destek verdi.

CHP'Lİ YILDIZ: SİZ NE ZAMAN BU KADAR KÖTÜ OLDUNUZ?

Sosyal medya üzerinden İmamoğlu'na destek mesajı veren CHP Malatya İl Örgütü Başkanı Barış Yıldız, "Siz ne zaman bu kadar kötü oldunuz. Kin ve nefret ile nasıl doldunuz?" diyerek tepkisini dile getirdi. Paylaşımının devamında Yıldız, şu ifadelere yer verdi: "Bir Partiyi desteklediği için İnsanların taşlanmasini nasıl desteklersiniz. Komşumuzun, arkadaşınızın yüzüne nasıl bakacaksınız. Sizin gibi düşünmüyor diye mi bu düşmanlık bu öfke. Yazıklar olsun .Terörün uyguladığı şiddete. Mafyanın uyguladığı şiddete. Provokatörün uyguladığı şiddete. Kimden ve nereden gelirse gelsin şiddete karşı olmakta birleşince bu memleket güzelleşecek. Çok açık ve net değil mi? Bir tarafta. Kin ve Nefret dolu bir dil. Bir tarafta. Barış ve sevgi."