KOÇER'İN ESKİ HAS ADAMINDAN İSYAN DOLU PAYLAŞIM

CHP Çiğli'de delege seçimleri bitti. Ancak yankıları sürmeye devam ediyor. 23 temmuz'da yapılan 13 mahalledeki delege seçimlerinde,  11 mahallede mavi liste kazanırken, 2 mahallede ise beyaz liste kazandı.

KOÇER'İN ESKİ HAS ADAMINDAN İSYAN DOLU PAYLAŞIM

Mavi listenin bir oy farkla kazandığı İnönü mahallesinde, defalarca sayım yapıldı, sonuç değişmedi. İlçe Başkanı Mert Özcan'ın müdahil olması ile birlikte gerginlik tırmandı.

Mert özcan'nın darbedilmediği videolarda görüldü,yalan iddia olduğu ortaya çıktı.

Olaylar polisin müdahale etmesi ile yaklaşık üç saat sonra tutulan sandık tutanakları ile sonuç açıklandı. Mavi liste 224, beyaz liste 223 oy aldı. Maviye ait olan bir oyun, o kargaşada kayıp olduğu kayda geçildi. Seçimin kazananının mavi liste olduğu, polis memuru tarafından balkonda açıklandı.   Ancak nihai kararı CHP İlçe Başkanlığı verecek denildi. Herkes İnönü mahallesinde mavi listenin seçimi kazandığı ilanı beklerken, bugün İl Başkanlığına iptal kararı  yollandığı öğrenildi. Gerekçe ise İlçe Başkanına darp ve olayların çıkması. Bizim de izlediğimiz seçimde İlçe Başkanına bir darp oluşmadığı, İlçe Başkanının içerideki sayımı izlerken, mavi listenin 5 kez sayıldığı, bir oy fark ile kazandığı seçimde İlçe Başkanının görevli İlçe yöneticisini yanına çağırıp, birşeyler söylemesi üzerine, dışardaki partililer cama vurarak: "seçimin galibi mavi listedir" dedi. İlçe Başkanı ise: "Ben burayı yönetirim, İlçe Başkanıyım" dedi. Dışardan yükselen seslerde "İlçe Başkanı isen tarafsız davran, sen taraf tutuyorsun, sayım yapılıyor, hep mavi kazanıyor, niye sonucu açıklamıyorsun, milleti birbirine düşürüyorsun" söylemi üzerine gerginlik tırmandı. O gerginlik esnasında, görevli meclis üyesinin mavi oyu alıp cebine attığı, tutanaklara geçildi. Bugün seçimi  iptal haberi üzerine, her dönem Koçer'in beyaz listesinde olan has adamı, Bülent güngörmez bu sefer Çiğli'de değişimden yana,  mavi listede yer aldı. Sosyal medya hesabından sert sözlerle Koçer ve İlçe yönetimine yüklenerek: "Seçimin iptali yerine, oy çalan meclis üyesini ihraç edin" dedi. Güngörmez'in paylaşımı şöyle devam etti: "