Konya'da Yayaya Motosiklet Çarptı

Konya'da Beşyol Asıl Dondurma Kavşağında Bisiklet Yolunda Yaya Olarak Yürüyen Yabancı Uyruklu Olduğu Değerlendirilen Şahsa, O Sırada Seyiresnasın'da Bulunan Yabancı Uyruklu Olduğu Değerlendirilen Elektrikli Motosiklet Sürücüsü Yayaya Çarptı

Konya'da Yayaya Motosiklet Çarptı

Konya'da Beşyol Asıl Dondurma Kavşağında Bisiklet Yolunda Yaya Olarak Yürüyen Yabancı Uyruklu Olduğu Değerlendirilen Şahsa, O Sırada Seyiresnasında Bulununan Yabancı Uyruklu Olduğu Değerlendirilen Elektrikli Motosiklet Sürücüsü Yayaya Çarptı.
Çarpmanın  etkisiyle yola savrulan yayanın, ayağında sağlık sorunu olduğu ve Kazayı hafif çizik'lerle atlattığı öğrenildi. Kaza Saat 17.50 Suların'da Ankara Caddesi Üzerinde Bulunan, Beşyol Asıl Dondurma kavşağında meydana geldi.

İddialara göre yabancı uyruklu şahıs yaya olarak bisiklet yolunda ankara konya istikametine doğru hareket halindeyken, o sırada elektrikli motosikleti ile seyreden yabancı uyruklu Olduğu değerlendirilen, 42 MB 1490 plakalı motosikletiyle yayaya arkadan çarptı.Yaya çarpmanın etkisiyle yola savrulurken, olay yerine Hızla gelen Ambulans ile Yaya Hastaneye Kaldırıldı. Yayanın Durumunun İyi Olduğu Öğrenilirken, Motosiklette ise Maddi Hasar Meydana Geldi. Olay Yerine Trafik Polisi Sevk Edildi.

UHA