Malatya, bugün bol bol tadını çıkar!

Bugün Malatya’da hava parçalı ve az bulutlu olacak ancak komşu illerde gök gürültülü sürprizler yaşanabilir! Öğle saatlerinden sonra özellikle Elazığ’ın doğusu ve Bingöl çevrelerinde kısa süreli ve yerel sağanak yağışlar görülecek. Siz de bu sürpriz yağışlara hazırlıklı olun; şemsiyelerinizi yanınızdan ayırmayın!

Malatya, bugün bol bol tadını çıkar!

Malatya genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek. Ne çok sıcak ne de çok soğuk, tam da olması gerektiği gibi! Bu güzel bahar günlerinin tadını çıkarmak için ideal bir hava bizi bekliyor.

RÜZGARLARA DİKKAT!

Rüzgarlar, kuzeyli yönlerden hafif ve orta kuvvette esecek. Ancak öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetini artırarak 40-60 km/s hıza ulaşacak. Şapka ve şemsiyelerinizi uçurmamak için dikkatli olmanızda fayda var!

GÜNCEL METEOROLOJİK UYARI BULUNMUYOR

Şu an için herhangi bir meteorolojik uyarı bulunmazken doğa sürprizlerle dolu olduğunu unutmamak lazım. Malatyalılar hava durumunu takip etmeye devam edin ve her an değişen hava koşullarına karşı hazırlıklı olun.

Bugün Malatya’da bol bol güneşin tadını çıkarın ama komşu illerdeki gök gürültülü sürprizlere de hazırlıklı olun! Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...