Malatya’da mola verecek!

Malatyalıların merakla beklediği hafta sonu hava durumu tahminleri belli oldu. Sıcaktan kavrulan Malatya’da bu hafta sonu hava nasıl olacak? İşte detaylar…

Malatya’da mola verecek!

Malatyalıların yakından takip ettiği konuların başında gelen hava durumu raporu güncellendi. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden yayımlanan rapora göre Malatya’da etkili olan kavurucu sıcaklar mola verecek.

Malatya’da ve çevre illerde yağışlı geçen baharın ardından Haziran ayına girilmesiyle birlikte sıcak havalar aniden etkisini göstermeye başladı.

MALATYA'DA SICAK HAVALAR YERİNİ YAĞIŞLARA BIRAKIYOR!

Malatya'da Haziran ayının ilk haftasında hissedilen yüksek sıcaklıklar, hafta sonu yerini sağanak ve gök gürültülü yağışlara bırakacak. Meteoroloji 13. Bölge Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan hava tahmin raporuna göre, Malatya'da Cumartesi günü öğleden sonra parçalı bulutlu hava hakim olacakken, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış başlayacak. Pazar günü ise gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji uzmanları, yağışların hafta sonu boyunca aralıklı olarak devam edeceğini ve hava sıcaklıklarının da 2-3 derece düşeceğini bildiriyor.