MALATYA’DA ŞELALEYE BAKMAK 10 TL

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tatilcilerin görmeden geçemediği Günpınar Şelalesi’ne 10 TL giriş ücreti geldi.

MALATYA’DA ŞELALEYE BAKMAK 10 TL

Malatya’nın Darende ilçesi sınırları içinde yer alan Günpınar Şelalesi ziyaretçi akınına uğruyor. Darende Belediyesi tarafından işletilen Günpınar şalesinde girişin ücretli olması tepkilere neden olurken belediyenin otomat ve döner hizmeti takdirle karşılanıyor.

ZİYARETÇİ SAYISINDA ARTIŞ

Darende Günpınar şelalesine 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem ve havaların yağışlı gitmesi nedeniyle sezonu geç açtı. Günpınar Şelalesi’ne uğrayan ziyaretçi sayısı ise her geçen gün biraz daha artıyor.

OTOMAT VE DÖNER HİZMETİ

Halkın yoğun ziyaretleri nedeniyle Darende Belediyesi Günpınar şelalesinde hizmet etmek için adım attı. İşletmesi Darende Belediyesi tarafından yapılan şelalede soğuk-sıcak içecekler için otomat ve döner hizmeti başladı. Gelen konuklar yiyecek ve içeceklerini alarak pergolelerde dinlenme ve şelaleyi izleme imkanı buluyor. Ayrıca çevre temizliğinin çok iyi olması da gözden kaçmıyor.

ÜCRETE TEPKİ

Darende Belediyesinin hizmetleri için bir taraftan teşekkür eden ziyaretçiler diğer taraftan da 10 TL ola giriş ücretine tepki gösteriyor.