Malatyalıların sevdiği isim Güzelbahçe’de!

İzmir Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Mustafa Günay, Güzelbahçe Belediye Başkanı olup, Malatya ile iç içe çalışmak istediğini söyledi.

Malatyalıların sevdiği isim Güzelbahçe’de!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ardından Malatya’ya gelen ve Güzelbahçe Konteyner Kentin kurulmasına öncülük ederek, binlerce kişiye yemek ulaştıran Günay, Cumhuriyet Halk Parti’sinin ( CHP) İzmir Güzelbahçe Belediye Başkan adayı oldu.

Sık sık Malatya’ya gelen ve kurdukları konteyner kentte eksiklerin olup olmadığını kontrol eden Günay, “Malatya’yı unutamıyoruz. Malatya benim memleketim, toprağım; anamın, babamın, akrabalarımın olduğu bir yer. En kısa zamanda fırsat bulduğumuzda gelip Malatya’yı görmek istiyoruz” dedi.

Malatyalıların sevdiği isim Güzelbahçe’de!

“Malatya’nın bu halini görünce çok üzülüyoruz” diyen Günay, “Malatya’ya geldiğimde ilk olarak kurduğumuz Güzelbahçe Konteyner Kenti gördüm. Duygulanıyoruz. Malatya bizim her şeyimiz. İnşallah Veli Ağbaba ile birlikte de kısa sürede toplanır. Malatya eski haline gelir ve bizde buna çok seviniriz. Üstüme düşen bir şey olursa da sonuna kadar Malatya’nın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Günay, 31 Mart’ta İzmir Güzelbahçe’den Belediye Başkan adayı olmasıyla ilgili ise “Başkanımızın üç döneme takılmasından dolayı genel merkezimiz bu görevi bana verdi. Bende İzmir’in şampiyonu olarak Güzelbahçe Belediye Başkanı olmak istiyorum. Göreve geldikten sonra Malatya’daki belediye başkanlarıyla kardeş belediye olacağım. Malatya ile iç içe çalışmak istiyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Malatyalıların sevdiği isim Güzelbahçe’de!

Mustafa Günay, geçmişte Güzelbahçe Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üç dönem boyunca yürüttü.

6 Şubat’taki depremlerden sonra Malatya’ya gelen Günay, binlerce kişiye sıcak yemek çıkmasını sağlarken, konteyner kent kurdu.