MELİSSA VARGAS’TAN MALATYA’YI HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA

Malatya söz haberine göre ;A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın formasını giyen Fenerbahçe’nin Kübalı oyuncusu Melissa Vargas, ilk fırsatta Malatya’yı ziyaret edeceğini söyledi.

MELİSSA VARGAS’TAN MALATYA’YI HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA

Filenin Sultanlarının önemli oyuncuları arasında yer alan Küba asıllı voleybolcu Melissa Vargas, bir videoda arkadaşlarının “Nerelisin?” sorusuna “Malatyalıyım” cevabını vermişti. Başarılı voleybolcunun verdiği cevap sonrası Malatya’da büyük bir heyecan yaşandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır bir yara alan ve toparlanmaya çalışan kent, Vargas’ın sözleri sonrası Kübalı sporcuyu Malatya’ya gelmesi için davet etti.

Malatya’yı şimdiye kadar hiç görmeyen ancak “Malatyalıyım” diyen Vargas, “Ben Malatyalıyım dedim çünkü Akif Başkanımızın memleketi olduğunu biliyorum. Bu yüzden öyle söyledim. Orada yaşanan deprem felaketinden dolayı çok üzgünüm ve elimden geldiğince onların yaralarını sarmak, onlara yardım edebilmek için bir şeyler yapmaya çalıştım bu süreçte. İlk fırsatta da Akif Başkanımla birlikte gidip ziyaret etmek istiyorum” dedi.