Meteoroloji Uyardı: Çok Dikkatli Olun!

Malatya ve ilçeleri için meteorolojiden son dakika uyarısı yayımlandı! Malatyalılar dikkat! Çok dikkatli olun. Son Dakika uyarısı..

Meteoroloji Uyardı: Çok Dikkatli Olun!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bir son dakika uyarısı yayımladı. Malatya ve 4 ilçesini kapsayan önemli duyuruda ‘çok dikkatli olun’ vurgusu yapıldı.

Malatya için sabah saatlerinde yayımlanan meteoroloji raporunda yağışların kuvvetlenerek artabileceğine dikkat çekilmişti. Meteoroloji yaptığı son dakika açıklamasıyla yağışların normalin üstünde bir seviyeye çıkabileceğini duyurdu. Malatya’daki vatandaşlara ‘çok dikkatli olun’ çağrısında bulunan meteoroloji, 4 ilçeye de uyarıda bulundu.

DOĞANŞEHİR PÜTÜRGE YEŞİLYURT VE DOĞANYOL DİKKAT!

Malatya’nın Doğanşehir, Pütürge, Yeşilyurt ve Doğanyol ilçelerinde yağışların tehlike oluşturabilecek boyutlara ulaşabileceğini duyuran hava tahmin merkezi tedbirli olunması konusunda çağrıda bulundu.

METEOROLOJİDEN SON DAKİKA UYARISI

Malatya, Adıyaman, Elazığ, Tunceli ve Bingöl’de aynı zamanda başlaması ve kuvvetlenerek süreceği tahmin edilen yağışlar sel riski barındırıyor. Ulaşımda aksamalarında meydana gelebileceğini aktaran meteoroloji sürücülerinde tedbir ve önlem almaları hususunda uyardı.