Metro Türkiye'ye Yeni CEO: David Antunes!

27 yıllık tecrübesiyle David Antunes, Metro Türkiye'nin kaptan koltuğunda!

Metro Türkiye'ye Yeni CEO: David Antunes!

Türk mutfağının ve sürdürülebilirliğin savunucusu Metro Türkiye, yeni CEO'su David Antunes ile geleceğe emin adımlarla ilerlemeye hazır. Antunes, 1 Mayıs'tan itibaren bu önemli görevi devralarak Metro Türkiye'nin istikrarlı büyümesine, Türk gastronomisine ve sürdürülebilir geleceğe yatırımlarına liderlik edecek.

ZENGİN TECRÜBE, BÜYÜK HEDEFLER:

Antunes, Metro Grup'ta 27 yıla yakın bir süredir çeşitli görevlerde bulunarak paha biçilemez bir deneyim kazandı. Asya Bölgesi ve Orta Doğu Avrupa Bölgesi'nde Tedarik Zinciri ve Operasyon Yönetimi'nde görev alan Antunes, daha sonra Metro Grup Kurumsal Tedarik Zinciri Grup Müdürü, Polonya Operasyon Direktörü ve Portekiz CEO'su olarak başarı hikayelerine imza attı. Portekiz'de şirketi karlı büyüme yoluna sokmayı başaran Antunes, şimdi de bu tecrübesini Metro Türkiye'ye taşıyor.

VİZYON: TÜRK MUTFAĞININ GELECEĞİ PARLAK!

Yeni CEO Antunes, Metro Türkiye'nin Türk mutfağını ve değerlerini korumak, gelecek nesillere aktarmak ve uluslararası arenada hak ettiği yere taşımak için çalışacağını açıkladı. Bu vizyon doğrultusunda, Metro Türkiye'nin Türk mutfağına ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığı daha da artacak gibi görünüyor.