Müdür Yılmaz, LGS il birincisini, evinde ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Hakkari’de, 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı’nda, yüksek başarı gösteren 8. sınıf öğrencisi Aşti Çetin'i evinde ziyaret ederek kendisini ve emeği geçen ailesini tebrik etti. İl Müdür Yardımcısı Fahrettin Çelik, Şube Müdürleri; Oktay Kızılkaya ve Sait Ediş ile Doğu Koleji Müdürü Ahmet Boyar da ziyarete eşlik etti.

Müdür Yılmaz, LGS il birincisini, evinde ziyaret etti

  Hakkari Doğu Koleji 8. sınıf öğrencisi Aşti Çetin, 2 Haziran 2024 tarihinde yapılan Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS), 484.938 puanla Hakkari il birincisi olarak hayalindeki okul olan Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yerleşmeyi düşünüyor.

     İl Müdürü Nurettin Yılmaz, Aşti Çetin’in bu önemli başarısından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek: “Aşti ile gurur duyduk, kendisine, ailesine ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu yıl, öğrencilerimizin akademik başarısı için yoğun ve planlı bir çalışma yürüttük. Sonuçları analiz ettiğimizde, geçen senelere oranla 10 puanlık bir yükselme görüyoruz. Valimiz Sayın Ali Çelik’in liderliğinde, temel hedefimiz, öğrencilerimizi, günümüzün bilgi, yoğun ve rekabetçi dünyasına en iyi şekilde hazırlamak. Bu vesileyle her zaman himayelerini gördüğümüz Valimiz Sn. Ali Çelik’e şükranlarımı sunuyorum. Yıl içerisinde, okullarımızda yaptığımız hazırlık sınavları ve takviye kurslarımızın faydasını görmeye başladık. İlim nefesleriyle, öğrencilerimizin başarılarına, her zamankinden daha fazla katkı sağlayan değerli yönetici, öğretmen ve kıymetli ebeveynlerimize de ayrıca çok teşekkür ediyorum,” dedi. 
      Öğrencinin babası İbrahim Çetin de ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek öğrenciye gösterdikleri yakın alakadan, kişisel ve ahlaki gelişimlerine sağlanan katkıdan, öğrencinin sınavlara hazırlanmasında gösterdikleri gayret ve hassasiyetten dolayı Milli Eğitim Camiasına, okulun yönetici ve öğretmenlerine karşı minnettarlığını ifade etti.

UHA