MUTFAKTA DOĞAL GAZ KONFORU NEREDEYSE “0” MALİYETLE

Yaklaşık 791 bin aboneye doğal gaz dağıtım hizmeti veren Aksa Çukurova Doğalgaz, sertifikalı tesisat firmalarıyla birlikte mutfağında doğal gaza geçiş yapmak isteyen vatandaşlara yönelik kampanya başlattı.

MUTFAKTA DOĞAL GAZ KONFORU NEREDEYSE “0” MALİYETLE

Aksa Çukurova Doğalgaz’a bağlı lisans bölgelerinde hizmet veren ve kampanyaya katılan sertifikalı tesisat firmaları, mutfağında doğal gaz konforunu yaşamak ve pişirme giderlerinde tüpe göre 5 kat tasarruf etmek isteyen vatandaşlar için doğal gazlı ocak tesisatı dönüşümlerinde anlaşmalı banka kredi kartlarıyla yapılacak ödemelerde 9 taksit imkânı sunuyor.

Aksa Çukurova Doğalgaz, bölgede hizmet veren ve kampanyaya katılan sertifikalı tesisat firmalarıyla eylül ayında başlattığı taksit kampanyasıyla vatandaşları 2024 Mayıs ayına kadar devlet tarafından karşılanacak olan aylık 25 m3 bedelsiz doğal gaz imkanından yararlanarak neredeyse “0” maliyetle doğal gaz konforuyla tanışmaya davet ediyor. Yıl sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, kampanyaya katılan sertifikalı tesisat firmalarından birini seçerek doğal gazlı ocak dönüşümü yapmak isteyen yeni aboneler, anlaşmalı banka kredi kartlarını kullanarak tesisat dönüşüm maliyetini KDV dahil ayda sadece 699 TL’ye 9 taksitle ödeyebilecek.

Maliyetini 12 ayda karşılıyor

2024 Mayıs ayına kadar devlet tarafından karşılanacak aylık 25 m3 bedelsiz doğal gaz imkanıyla mutfakta tesisat dönüşümünün neredeyse “0” maliyetle gerçekleştirilebileceğini ifade eden Aksa Doğalgaz Çukurova Grup Direktörü Sertaç Uraz, “1 Mayıs 2023’te Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile aylık 25 metreküp doğal gaz kullanımının 2024 Mayıs ayına kadar devlet tarafından karşılanacağı açıklanmıştı. Bu oran, mutfak tüketimine karşılık gelen tüketimler için neredeyse fatura oluşmayacağı anlamına geliyor. Çukurova bölgemizde yer alan Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye illerimizdeki vatandaşlarımız, kampanyaya katılan sertifikalı firmalardan** birini seçerek KDV dahil ayda sadece 699 TL’ye 9 taksitle mutfaklarında doğal gaz dönüşümlerini gerçekleştirerek yemeklerini ‘tüp bitti’ derdi olmadan tüpe göre 5 kat daha ekonomik olarak pişirebiliyor” dedi.

Çevreci ve ekonomik doğal gaz konforunu siz de yaşayın

Bütçeye sağladığı katkıdan temiz hava sahasının korunmasına kadar birçok açıdan avantaj sağlayan ekonomik, konforlu ve doğa dostu doğal gaz, kullanıcıların tercihine göre sadece mutfakta veya evin her yerinde güvenle kullanılabiliyor. Pişirmede tüpe oranla yaklaşık 5 kat*** daha ekonomik olan doğal gaz, enerji giderlerinden önemli ölçüde tasarruf edilmesine katkı sağlarken, dönüşüm gideri de maliyetini yalnızca 12 ayda**** karşılıyor. Doğal gazın avantajlarından faydalanmak isteyen vatandaşlar aksadogalgaz.com.tr’yi ziyaret ederek mutfakta doğal gaz dönüşümü kampanyası ve abonelik süreçleri ile ilgili detaylı bilgi alabilir, Abone Olmak İstiyorum formunu doldurarak doğal gaz aboneliği için başvuruda bulunabilir.

*Taksit kampanyası, 01.09.2023-31.12.2023 tarihleri arasında kampanyaya katılan sertifikalı firmalardan alınacak hizmetlerde ve anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla yapılacak ödemelerde geçerlidir.

**Kampanyaya katılan tüm sertifikalı tesisat firmaları ile katılım koşullarına aksadogalgaz.com.tr web adresi ziyaret edilerek erişilebilir.

***Karşılaştırmalar, 2023 Ağustos piyasa verilerine göre yaklaşık olarak hesaplanmıştır.

**** Tesisat dönüşüm bedeli KDV dahil 6.291 TL olarak hesaplanmıştır. 12 ay boyunca ayda 1 tüp kullanım bedeli, piyasa koşullarına göre yaklaşık 500 TL olarak hesaplanmıştır.  
HABER REMZİ YILDIRIM KÜRECİK HABER ADANA