Olimpiyatlarda yarışan Milli Okçu Ulaş Tümer’in Ailesine Tebrik Ziyareti

Paris'de yapılan 2024 Yaz Olimpiyatlarına Okçuluk Milli Takımıyla katılan Gelibolulu Ulaş Berkim Tümer’in ailesine tebrik ziyaretleri ve mesajları yağmaya devam ediyor.

Olimpiyatlarda yarışan Milli Okçu Ulaş Tümer’in Ailesine Tebrik Ziyareti

Paris'de yapılan 2024 Yaz Olimpiyatlarına Okçuluk Milli Takımıyla  katılan  Gelibolulu Ulaş Berkim Tümer’in  ailesine tebrik ziyaretleri ve mesajları yağmaya devam ediyor.

Gelibolu’nun gururu olan Türkiye'yi 2021'den bu yana Dünya Kupası yarışmalarında temsil eden şampiyon Milli Okçu Ulaş Berkim Tümer’in anne Buket ve baba Murat Baki Tümer’i evlerinde  Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Çanakkale Şube Müdürleri Sedat Bektaş,  Simge Öztürk, Gelibolu İlçe Spor Müdürü Emre Özdemir, Gelibolu Okçuluk Antrenörü  Aytaç Akdağ’a ziyaret ederek, onurlandırdılar.

Yapılan bu ziyaretten oldukça mutlu olduklarını söyleyen Tümer ailesi, “oğlumuzun ve arkadaşlarının bu başarısı bizi mutlu ediyor. O hem bizim, hem Gelibolu, hem Çanakkale ve hem de tüm Türkiye’nin gururu oldu. Bizi ziyaretleriyle onurlandıran müdürlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

uha