Osmaniye'de Kurumlar Arası İsrafın Önüne Geçilecek

Osmaniye'de önemli bir toplantı gerçekleşti. Vali Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında düzenlenen Tasarruf Tedbirleri Toplantısı, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürlerinin katılımıyla Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya ayrıca Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı da katıldı.

Osmaniye'de Kurumlar Arası İsrafın Önüne Geçilecek

Toplantı, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Hüseyin Zafer'in Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında uyulması gereken hususları içeren sunumuyla başladı. Vali Dr. Erdinç Yılmaz toplantıda yaptığı konuşmada, tasarrufun önemine vurgulayarak, "Tasarrufu ciddi bir şekilde uygularsak, hem ülkemiz hem de biz kazançlı çıkarız" dedi.

Yılmaz, kurumlardaki araç ve personel durumunun değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, gereksiz fazlalıkların önüne geçilmesi gerektiğini ifade etti. "İsraf haramdır" diyen Yılmaz, "Hükümetimizin aldığı kararlara uymak zorundayız" şeklinde konuştu.

Toplantıda alınan kararların hayata geçirilmesiyle, Osmaniye'de daha etkin bir yönetim anlayışı benimsenmesi ve kaynakların daha verimli kullanılması hedefleniyor.

uha