Özel onay verdi.. CHP’nin Malatya adayı belli oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı belli olurken, önümüzdeki günlerde açıklamanın yapılması bekleniyor.

Özel onay verdi.. CHP’nin Malatya adayı belli oldu!

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday belirleme süreci devam ediyor.

Aday belirleme süreci kapsamında görüşmelerini sürdüren CHP’de Parti Meclisi toplantısının pazartesi günü yapılacağı bildirildi. İstanbul’un bazı ilçeleri ile Ankara Çankaya adayının açıklanmasının beklendiği toplantıda, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş üzerindeki tartışmaların da ele alınacağı öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Parti Meclisi (PM) toplantısında ayrıca, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayının da netleşmesi bekleniyor.

CHP Malatya İl Başkanlığı’nın bir süredir Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına göstereceği isimle ilgili görüşmeler devam ediyordu. Görüşülen isimler sır gibi saklanırken, sürpriz bir gelişme yaşandı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı gündeme bomba gibi düştü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasına sıcak baktığı, Parti Meclisi toplantısında konunun netlik kazanacağı öğrenildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için herhangi bir ismin belirlenmemesi halinde Ağbaba, aday olarak yarışa katılacak.