Özgür Özel Malatya’ya gelecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in Malatya’ya gelerek bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacağı bildirildi.

Özgür Özel Malatya’ya gelecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'e iade-i ziyarette bulunması gündemdeki sıcaklığını koruyor. Görüşme öncesi Cumhurbaşkanlığı forsu olan Türk Bayrağı, CHP Genel Merkezi önünde göndere çekildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel ile Genel Merkezdeki başkanlık makamında görüştü. Görüşme 1 saat 30 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettikten sonra CHP Genel Merkezi’nde ağırlayan Özel, siyasette hareketli günler yaşıyor.

Özgür Özel Malatya’ya gelecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmelerle dikkat çeken CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yoğun siyasi gündemine Malatya’yı da aldığı öğrenildi. Özel'in 22 Haziran’da Malatya'ya gelerek bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacağı bildirildi.

Özel’in Malatya programının yoğun olacağı öğrenildi. Kentte çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunacak olan Özel'in depremde ağır hasar alan kentte vatandaşların sorunlarını da dinleyeceği kaydedildi.

CHP lideri Özgür Özel için 22 Haziran’da gerçekleştirmeyi planladığı ziyaret kapsamında program hazırlığına başlandığı öğrenildi.