PARTİ EMEKÇİSİ EBRU OKAY, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

İzmir'in tanınmış isimlerinden ve parti emekçisi olan Ebru Okay, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 28. dönem milletvekili aday adaylığı dosyasını genel merkezine teslim ettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

PARTİ EMEKÇİSİ EBRU OKAY, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Okay, adaylık başvurusuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'de adaletin hakim olması özlemiyle yola çıktığını ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Türkiye'nin yeniden güzel günlere kavuşacağını ifade etti. Ayrıca parlamenter sistem ile Türkiye'de hak, hukuk ve adaletin yeniden tesis edileceğini ve Mustafa Kemal'in Türkiye'sini ayağa kaldıracaklarını vurguladı.

Okay, İzmir Foça doğumlu olup 1995 yılından beri Çiğli'de ikamet etmektedir ve parti gençlik kollarında başlayarak 1997'den bu yana parti'nin birçok kademesinde görev yapmıştır.  parti'nin genel merkez yüksek disiplin kurulu üyesi olan ve  oradaki görevini sürdüren milletvekili aday adayı olduğunu belirten Okay, ayrıca uzun süre yöneticilik yaptığı Grand Plaza'daki görevinden dün itibariyle emekli olduğunu ifade ederek görevinden ayrıldığını belirtti.