PARTİ'NİN EMEKÇİSİ VE ŞIMARIK ÇOCUĞU İZZET ÖZDEN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY

Genel seçimlerden sonra Cumhuriyet Halk Partisi içinde değişim için başlayan sesler, parti içi seçimleriyle devam ediyor. Temmuz ayında delege seçimleri tamamlandı.Şimdi sıra İlçe Başkanlarını seçmeye geldi. Bu süreç içerisinde aday çokluğu dikkatlerden kaçmıyor.

PARTİ'NİN EMEKÇİSİ VE ŞIMARIK ÇOCUĞU İZZET ÖZDEN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY

Chp Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanlığı için üç adayın ismi geçiyor sosyal medya hesabından  adaylığını açıklayan. İşi gereği il il dolaşan, her gittiği ilin parti binasını ziyaret eden kamyoncu esnafı İzzet Özden dışında Avukat Yağmur Güner ,emekli öğretmen ve depremden bu yana Güzelbahçe konteyner kentin sorumlusu Hakkı Ayazın'da  Aday olduğu iddia ediliyor.
Diğer adaylardan bir açıklama gelmezken İzzet Özden 15 Ağustos ta yapılacak ilçe kongresinde aday olduğunu sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı:

"Değerli Yeşilyurt Örgütü
Ötekileştirilmişler için
Yok sayılmışlar için 
Ezilmişler için
İlçe Başkanı Adayı olmaya karar verdim.
Siyaseti kapalı kapılar ardında, gizli odalar, lobilerde,localarda değil; sokakta, tarlada, markette, kahvede, sanayide yani olmam gereken yerde yapmak için adayım..

Gerçek anlamda demokrasi, adalet, hak, hukuk savunarak sözde değil, eylemlerimle bunları destekleyerek İlçe Başkanlığı yapmak istiyorum. Sizlerle beraber, örgütümle ortak akılla, ortak kararlarla siyaset yapmak istiyorum.
Aylık mahalle toplantılarımı mahalle komiteleri ve mahalle başkanlarımızla, el ele, sırt sırta vererek yapacak, siz değerli üyelerimizin destekleriyle, yerel seçimlerde büyük bir başarı sergileyip, bu zor günleri beraber atlatacağız. Ben sizden iki yıllık yetki istiyorum. CHP örgütü herşeye karşı gelmiş, ülke kurmuş, ülke kurtarmış bir partidir. Değerli delegasyon; ya kapı kulu olursunuz ya da partimizin onurlu, dik duruşlu, ülkemizin ve partimizin geleceğini düşünen, tarihe geçecek delegeleri olursunuz. 
Yetki de karar da sizde..