Rojin Kabaiş'in Ölümünde Gizemli Detaylar Ortaya Çıktı!

Van'da yurttan ayrıldıktan sonra kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cansız bedeni, en son görüldüğü yerden 20 kilometre uzakta bulundu. Ailesi, kızlarının intihar etmediğini, cinayete kurban gittiğini iddia ediyor. Kabaiş'in ölüm haberinin ardından internette yaptığı aramalar ortaya çıktı.

Rojin Kabaiş'in Ölümünde Gizemli Detaylar Ortaya Çıktı!

Van'da, yurttan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cansız bedeni, en son görüldüğü yerden 20 kilometre uzakta bulundu. Genç kızın cenazesi, Diyarbakır'da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Olay, ailesi ve yakın çevresi için büyük bir acı kaynağı olurken, soruşturma süreci de devam ediyor.

Ölüm Nedeni Henüz Belirlenmedi

Van Cumhuriyet Başsavcılığı, Rojin Kabaiş'in cesedinde yapılan ilk incelemelerde şüpheli bir duruma rastlamadıklarını ancak cesedin uzun süre suda kaldığı için ciddi deformasyonlar gösterdiğini açıkladı. Ölüm nedeni, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuçlara bağlı olarak netleşecek.

Çarpıcı İnceleme Detayları

Olayın yankıları sürerken, Rojin Kabaiş'in telefonunda yapılan incelemelerde çarpıcı bulgular ortaya çıktı. Genç kızın internet aramalarında "otopsi nasıl yapılır", "cennete nasıl gidilir" ve "ölen kişinin banka hesabındaki para ne olur?" gibi konular yer aldı. Bu detaylar, Rojin’in içinde bulunduğu ruh haline dair endişeleri artırdı.

Ailesi İntihar İddasını Reddetti

Rojin Kabaiş'in babası, kızının intihar etmediğini ve cinayete kurban gittiğini iddia etti. Baba, açıklamasında şunları belirtti: "Kızım bir gece boyunca yurda gitmedi. Diğer gün saat 12'ye çeyrek kala beni aradılar. Benim haberim nasıl olsun, çocuğumun gelip gelmediğinden? Kenarda tel örgü yoktu, kamera yoktu, ışık yoktu. Rojin, 'Biraz çakıl taşı toplayacağım' demişti. Benim tahminim, serserilerin orada görüp ona zarar vermiş olmaları. İnşallah bunu yapanlar bir an önce bulunup en ağır ceza neyse alırlar."

Baba, olay yerinin güvenli olmadığına dikkat çekerek, "24 kilometre uzağa gece tek başına gidemezdi. Suya girse bile oraya kadar gitmezdi. Bir vahşet var, birileri mutlaka yapmış. Devletin bunu aydınlatmasını istiyorum" dedi.