Safkan Arap Koşu Tayları Satılacak Tay Satışı Elektronik Ortamda Yapılacak

Sultansuyu Tarım İşletmesi, işletmede yetiştirilen 20 baş Safkan Arap Koşu Tayını elektronik ihale usulüyle satacak.

Safkan Arap Koşu Tayları Satılacak Tay Satışı Elektronik Ortamda Yapılacak

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (TİGEM) bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Sultansuyu Tarım İşletmesi, elektronik ortamda tay satışı yapacak. Sultansuyu Tarım İşletmesi, işletmede yetiştirilen 20 baş Safkan Arap Koşu Tayını elektronik ihale usulüyle satacak.

20 Kasım’da başlayıp, 27 Kasım’da sona erecek olan ihale https://e-taysatis.tigem.gov.tr/ adresi üzerinden yapılacak. İhalenin taylara göre başlangıç ve bitiş saatleri TİGEM E-Tay Satış Platformunda görülebilecek.

İhale ile ilgili şu bilgiler verildi:“TİGEM E-Tay Satış platformunda özellikleri belirtilen 20 baş safkan Arap Koşu Tayı elektronik ihale usulüyle satılacaktır. Taylar, https://e-taysatis.tigem.gov.tr üzerinden satılacak olup, müşteriler tayların özelliklerine www.tigem.gov.tr sayfasından veya sisteme kayıt olarak https://e-taysatis.tigem.gov.tr adresine ulaşabilirler. Taylar ihale tarihinden 1 (bir) hafta öncesi başlamak üzere ihale tarihine kadar taylar bulunduğu işletme’ de görülebilir. 2- İhale 20.11.2023 günü başlayacak olup, 27.11.2023 günü sona erecektir. İhalenin taylara göre başlangıç ve bitiş saatleri TİGEM E-Tay Satış Platformunda görülebilecektir. 3-İhaleye katılmak isteyen isteklilerde aşağıdaki şartlar aranır. a) TİGEM E-Tay Satış Platformuna üyelik kaydının olması, b) Geçici teminat vermesi. (Geçici Teminat tay başına 30.000,00 TL’dir.) 4- İhaleye ait şartname TİGEM E-Tay Satış Platformu üzerinde veya işletmemizde görülebilir. 5- İhaleye ait karar pulu, sözleşmeye ait damga vergisi, resim, harç ve her türlü yasal ödemeler ve diğer giderler Müşteriye aittir. 6- Bu İhale 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na tabi olmayıp, TİGEM Alım Satım ve İhale Yönetmeliği esaslarında yapılmaktadır.”