Sancaktepe’nin Genç Muhtarı Cansu Akdağ, Komiser Ahmet Binboğa ile Dünya Evine Girdi

Türkiye’nin en genç muhtarlarından biri olan Cansu Akdağ, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Komiser Ahmet Binboğa ile evlendi. Törene çok sayıda davetli katıldı.

Sancaktepe’nin Genç Muhtarı Cansu Akdağ, Komiser Ahmet Binboğa ile Dünya Evine Girdi

Sancaktepe Atatürk Mahallesi'nin genç ve başarılı muhtarı Cansu Akdağ, 1 Eylül 2024 Pazar günü Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Komiser Ahmet Binboğa ile hayatını birleştirdi. Nikah töreni, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah İnan tarafından kıyılırken, şahitlikleri Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Hakan Erişmiş, eski Atatürk Mahallesi Muhtarı Cennet Tacyıldız ve damadın yakınları üstlendi.

Sancaktepe Çınarım Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen bu görkemli törene, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, basın mensupları, emniyet yetkilileri, mahalle sakinleri ve çiftin yakın dostları katıldı.

Nikah töreni sonrasında Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, evlilik cüzdanını Cansu Akdağ’a teslim ederken, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah İnan, Belediye Başkanı Alper Yeğin’in rahatsızlığı nedeniyle törene katılamadığını belirterek, Yeğin adına mutluluk dileklerini iletti ve belediyenin hediyesini takdim etti.

Düğün, takı töreni ve halk oyunları ile devam ederken, davetliler gece boyunca eğlendi. Cansu Akdağ, bu özel günde yanlarında olan tüm katılımcılara teşekkür etti. Çiftin, 7 Eylül 2024 tarihinde Kahramanmaraş’ta yapılacak ikinci düğünü de büyük bir heyecanla bekleniyor.