"ŞİDDET VE DARP"

"Güngören Belediyesi'nde vatandaşa şiddet iddiası ortaya atıldı. Şiddet kimden gelirse gelsin, ister A partisine ister B partisine ait olsun, hiç fark etmez.diyen CHP meclis üyesi Musa Keleş,  bu yapılan yanlışa destek veren herkesin, atılan tokata ortak olduğunu belirtti

"ŞİDDET VE DARP"

 İddialara göre İstanbul Güngören Belediyesi'nde bir darp olayı yaşandı ve belediye başkan yardımcısı bir vatandaşı makamında darp etti. Vatandaş şikayetçi oldu ve CHP meclis üyesi bu darp olayını ortaya çıkardı. Bu çirkin olay karşısında belediye başkanı Bünyamin Demir, yardımcısını görevden aldı. Hangi partiden olursa olsun, öncelikle bu başkanı tebrik etmek gerekir.

Geçen hafta İzmir Çiğli'de Uğur Mumcu Mahallesi'nde muhtar, parkta belediye başkan yardımcısı  tarafından darp edildiği iddia edildi ve bu olay oldukça gündem yarattı. İzmir basını, genel basın, sivil toplum kuruluşları ve mahalle halkı, İzmir'in tüm muhtarları adına destek açıklaması yaptı. İl başkanı hatta muhtar, yayınımıza çıktığında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini aradığını ve süreci takip edeceğini belirtti. Ancak Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, bu cesareti gösteremedi ve başkan yardımcısı hala görevde bulunuyor. Çiğli halkı olarak soruyoruz: Bu başkan yardımcısını kim koruyor? AK Partili meclis üyeleri, bu konuda hangi çabayı sarf edip bu olayı gündeme taşıdılar mı? Yoksa sadece bizden değil ne yaparsa yapsınlar mı dediler? Eğer bu konuda bir girişimleri olduysa, Çiğli halkı olarak merak ediyoruz."