Son Dakika! CHP’ye Malatya’da büyük şok!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, CHP Hekimhan İlçe Başkanı, ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri istifa etti.

Son Dakika! CHP’ye Malatya’da büyük şok!

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday belirleme süreci devam ederken, adayların netleşmeye başlamasıyla tepkilerde gelmeye başladı.

Parti, Malatya’nın Hekimhan ve Arguvan ilçesinde mevcut belediye başkanlarıyla devam etmeme kararı aldı. Hekimhan ilçesinde Turan Karadağ’ın yerine Mehmet Şerif Yıldırım’ın belediye başkan adayı olarak gösterileceğinin kamuoyuna yansımasının ardından sıcak saatler yaşanmaya başladı.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu, ilçe yönetimi ve Hekimhan belediye meclis üyelerinin toplu olarak partiden istifa etti.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, atamayla değil ön seçimle göreve geldiğini söyledi.

Karadağ,“Veli Ağbaba, bana “Örnek gösterilecek belediye başkanısın” dedi. Ta ki il kongresine kadar. Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdik diye böyle oldu. Veli Ağbaba ve Barış Yıldız’ın CHP’sinden istifa ediyorum”

dedi.