Son dakika! Hak sahiplerine müjde! AFAD ek süre verdi!İşte detaylar...

Deprem bölgesinde hak sahipliği başvurularının sona ermesi üzerine şu ana kadar hiç bir başvuru yapamayan afetzedeler için AFAD ek süre tanıdı. Peki, AFAD hak sahipliği başvurusu için ne kadar süre verdi? AFAD'ın hak sahipliği başvurusunun son günü ne zaman? Başvurular nereden nasıl yapılacak? Detaylar haberimizin devamında

Son dakika! Hak sahiplerine müjde! AFAD ek süre verdi!İşte detaylar...

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri sonrasında AFAD tarafından başlatılan hak sahipliği başvuru süresi sona ermişti. Şu ana kadar hiç başvuru yapamayan hak sahiplerinin mağduriyetini gidermek için AFAD yeniden başvuru açtı.

Malatya AFAD İl Müdürü Ali Altındal, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ana kadar hiçbir başvurada bulunamayan depremzedelerin yeniden hak sahipliği için başvuru yapabileceğini açıkladı.

Malatya AFAD Müdürü Altındal'ın açıklaması şöyle:

"Hak Sahipliği Ek Süre Hakkında- DUYURU

06.02.2023 tarihli depremlerden etkilenen 11 ilimizde hak sahipliği başvuru süresini kaçıran afetzedelerimiz için 1 (bir) günlük ek süre verilecektir. Başvurular 26.03.2024 saat 00.01 de başlayıp, 26.03.2024 saat 23.59 da sona erecektir.

81 ildeki AFAD İl Müdürlüklerimizden başvuru yapılabilecektir.

Ayrıca deprem afetinden etkilenen 11 ilde, AFAD II Müdürlüklerinin belirleyeceği ilçelerde de başvuru yapılabilecektir."