TEŞEKKÜRLER KILIÇDAROĞLU.

TEŞEKKÜRLER KILIÇDAROĞLU.

Her şeyden önce, kirlenmedin, yalana dolana ve talana bulaşmadın. Ahlaklı bir siyaset yürüttüğün için teşekkürler.

Bir masa etrafında Türk'ü, Kürdü, Alevi'yi, Sünni'yi birleştirip bu güzel ülkede yine kardeşçe yaşanabilir örneği sergilediğin için teşekkürler.

Umudunu kaybeden öğrenciye, emekçiye, memleketini terk edip yurtdışına giden gençlere yediden umut olduğun için teşekkürler.

Karşındakiler bütün devlet gücünü kullandı, yetmedi maaşlı trol ordusu ile montaj videoları ile yıldırma ve karalama çalıştılar. Onlara bu meydanı bırakmadığın için teşekkürler.

Yıllar sonra Türk'ün, Kürd’ün, Alevi'nin, Sünni'nin, sağcının, solcunun, milliyetçi ve muhafazakarın, kısacası bu güzel ülkede yaşayan her kesimin yeşeren umudu olduğun için teşekkürler.

Son beş yıldır ülkede olan bir ekonomik enkaz var. Bu süreçte işçinin, emeklinin, EYT'linin sesi oldun. Hiç çekinmeden bu enkazı kaldırmaya talip olduğun için teşekkürler.

Ülkede yaşanan depremde bütün var gücünle o bölgelerde yaraları sarmaya çalıştın. Diğerleri gibi oy avcılığı yapmadın. İnsanlığa kattığın bu değer için teşekkürler.

Türkiye genelinde 25 milyon oy aldın. Sana hakaret eden de oldu, tehdit eden de. İnsanlığın dan ödün vermedin. Ayrıştıran değil, birleştiren olduğun için teşekkürler.

74 yaşında, bu ülkenin geleceği, gençlerin geleceği ve yaşam standartlarını iyileştirmek adına mücadele ettin. Balıkları sadaka alanlara balık tutmayı vaat ettin. Verdiğin bu mücadele için teşekkürler.

Sen elinden gelen her şeyin en iyisini yaptın. Biz senden razıyız, Allah'ta razı olsun. Sana verdiğim oy helal hoş olsun. Bize aşıladığın bu kardeşlik ve insanlık bağı için teşekkürler.