UTKU GÜMRÜKÇÜ REKLAMLARA OYNAMAYA DEVAM EDİYOR

Utku gümrükçü reklamlara oynamaya devam ediyor..

UTKU GÜMRÜKÇÜ REKLAMLARA OYNAMAYA DEVAM EDİYOR

Ülkemizde yaşanan deprem felaketin de 10 ilimiz hasar gördü yaklaşık elli bin vatandaşımız hayatını kaybetti. Nerde ise bir milyon yaralı vatandaşımız var ülkemizin başı Sağ olsun bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını temenni ediyoruz. 

Tabi her depremden sonra yetkili makamlarda olanlar kendince tedbir alıyor mesela, İstanbul gelecek depreme karşın gerçek bir bina taraması yapıyor ve vatandaşı mağdur etmeyecek şekilde bir sonuca varmaya çalışıyor, İzmir Ankara Büyükşehir dahil Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’ de bundan geri kalmayayım diyerek bir reklam paylaştı 30 bine yakın bir bina taraması yapacağını belirtti. Başvuru için bir link verdi peki bu tarama nasıl olacak?

Binalardan herhangi bir numune alınacak mı? hayır bu taramanın bir bedeli olacak mı? Ona da hayır nasıl olacak peki memur gidecek dışardan binaya bakacak yüzde elli ihtimal ile bu bina depremde yıkılır diyerek müneccim gibi davranıp ev sahibine senin bina yüzde elli depremde yıkılır  deyip  Belediye binasına geri dönecek  peki diyelim ki gerçek bir tarama yapıldı Belediye olarak buna yetkisi var mı diyelim ki var bina analizi yapıldı verilen süre içinde bina yıkılması gerek Gümrükçü bu binaları yıkabilir mi diyelim ki yıktı. Bu insanlara nasıl bir katkı sunacak bu mağduriyet nasıl ortadan kalkacak eğer bunların hiçbirini yapamayacaksan memuru müneccim yerine koyacaksan milletin bunlara karnı tok millet diyor ki Başkana bir uyarı verin reklam arası versin AKP iktidarı ülkeyi betonla ördü Gümrükçü’ de Çiğliyi reklamla bizim reklama değil hizmete ihtiyacımız var.