Veli Ağbaba Malatya için iddialı konuştu!

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’nın her türlü sorununu çözmek için göreve talip olduklarını ifade ederek, “Her kesimin belediye başkanı olmayı hedefliyorum. Her kesimi kucaklayan, her kesime eşit mesafede yaklaşan bir belediye başkanı olacağım. Bununda sözünü veriyoruz” dedi.

Veli Ağbaba Malatya için iddialı konuştu!

Ağbaba, Battalgazi Belediye Başkan adayı Ali Karakuş ve Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Alper Gürsoy ile birlikte Malatya’daki seçim çalışmaları kapsamında basın konteynerlerini ziyaret etti.

Çalışmalara mezarlık ziyaretiyle başladıklarını ifade eden Ağbaba, gündemlerinin Malatya olduğunu ifade etti.

“MALATYA’NIN HER TÜRLÜ SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Malatya’nın deprem sonrası yaşadığı problemleri aşması için bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Ağbaba, şunları söyledi:Umarım Malatya hak ettiği gibi yönetilir. Karşılama programında söylediğim gibi; Malatya milliyetçisiyiz. Malatya söz konusu olunca bizim için her şey biter. Malatya’nın her türlü sorununu çözmek, her türlü değerini savunmak bizim görevimiz."

“BEN, MALATYA MİLLİYETÇİSİYİM”

Ağbaba, milletvekilliği sürecinde Malatya milletvekilinin nasıl olacağını Türkiye’ye gösterdiğini ifade ederek,“Bir milletvekili “Malatya milliyetçisiyim” diyorsa karnesine bakmak lazım. Bizim karnemize bakıldığı zaman Türkiye’de mecliste en çok gündeme gelen il; Malatya oldu. Malatya’yı en çok gündeme getiren milletvekili de Veli Ağbaba. Ben bu duygularla hareket edeceğim”

diye konuştu.

“HERKESİ KUCAKLAYAN, EŞİT MESAFEDE BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

Partisinin rozetini çıkarıp seçim çalışmalarına öyle başladığını dile getiren Ağbaba,“Yakamdan partimin rozetini çıkarıp, Türkiye rozetini taktım. Onunla beraber yola devam edeceğiz. Her kesimin belediye başkanı olmayı hedefliyorum. Her kesimi kucaklayan, her kesime eşit mesafede yaklaşan bir belediye başkanı olacağım. Bununda sözünü veriyoruz”

ifadelerini kullandı.

“İYİ BİR TECRÜBEMİZ VAR”

Ağbaba, Malatya’yı bilgi birikimi ve tecrübesiyle yönetmek için göreve talip olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:“Malatya’da çözemeyeceğimiz sorun yok. İki yıl yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevini yaptım. Ardından partide çeşitli görevlerde bulundum. Bir tecrübemiz var. Malatya, Türkiye ve devletle ilgili bir tecrübemiz var. 12 yıllık milletvekilliği döneminde birçok komisyonda yer aldım. Belediyeye nasıl kaynak bulunur, nasıl kaynak aktarılır hepsini iyi biliyorum.”

Malatya için çok önemli projelerinin olduğuna dikkat çeken Ağbaba, önümüzdeki günlerde yapacakları tanıtım toplantısıyla bu projeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını aktardı.

“MALATYA’YI YÖNETME KONUSUNDA İDDİALIYIZ”

Malatya için bulacakları kaynakları, getirecekleri fonları kamuoyu ile paylaşacaklarını kaydeden Ağbaba,“Malatya’yı yönetme konusunda iddialıyız. Ben hem iyi hem de kötü gününde Malatya’da olan biriyim. Pandemide Malatya’daydım. Depremin ilk anından itibaren Malatya’da oldum. Malatyalıların neye ihtiyacı varsa elimden geldiğince gidermeye çalıştım. Depremde 8 gün ayakkabımı bile çıkarmadım. Deprem boyunca hiçbir gün Malatya’yı terk etmedim. Malatya’nın sesi duyulmuyordu, yaşanan büyük yıkımı Türkiye’ye duyurdum. Umarım Malatyalılar bunu görürler”

diye konuştu.

“MALATYA’YI ESKİ COŞKULU GÜNLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ”

Ağbaba, Malatya’yı çok sevdiğini ifade ederek,“Benim evim Malatya’da. Ailemin mezarı Malatya’da. Burada doğdum, büyüdüm ve yaşadım. Burada da yaşamaya devam edeceğim. Malatya’nın öz evladıyım. Bunu herkesin bilmesi ve görmesi lazım. Sokağını, mahallesini, köyünü, mezrasını iyi bildiğim Malatya’yı en iyi şekilde yöneteceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Malatya’yı eskisi gibi coşkulu günlerine kavuşturacağız”

dedi.