Yeni Malatyaspor’un Ogün’ü şimdi nerede?

Yeni Malatyaspor’un Zonguldaklı ön liberosu Ogün Özçiçek şimdi nerede? Gelecek sezon Yeni Malatyaspor’da olacak mı? İşte bu soruların cevabı…

Yeni Malatyaspor’un Ogün’ü şimdi nerede?

Güncel piyasa değeri 350 bin Euro olan 24 yaşındaki Zonguldak doğumlu Ogün Özçiçek, 1.Lig’de ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekti. Ofansif orta saha özelliğiyle ortaya çıkan Ogün, Yeni Malatyaspor’un deprem nedeniyle ligden çekilmesi sonrası Çaykur Rizespor’da kiralık olarak forma giydi. Karadeniz ekibinin Süper Lig’e çıkmasında önemli bir rol oynayan başarılı sporcu, sarı siyahlı ekibin bu sezonda ligde yer almaması nedeniyle Gaziantep Futbol Kulübü’ne transfer oldu.

30 Haziran 2024’e kadar Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübü’nün formasını giyecek olan Ogün Özçiçek’in 2026 yılına kadar Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi bulunuyor.

2019 yılında Aralık 1961’de forma giyen Ogün, Yomraspor’a transfer oldu. 13 Ağustos 2021’de Yeni Malatyaspor’a gelen Ogün, sırasıyla Adıyaman Futbol Kulübü ve Vanspor’a transfer oldu. Bir önceki sezon 1.Lig’de Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Ogün, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle sarı siyahlı takımın ligden çekilmesi sonrası Rizespor’a kiralık olarak gitti. Karadeniz ekibinin Süper Lig’e çıkmasında önemli bir rol üstlenen Ogün Özçiçek, Yeni Malatyaspor’un bu sezonda ligde yer almaması nedeniyle Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübü’ne transfer oldu. Ogün, Gaziantep ekibinde kiralık olarak forma giyiyor.

Yeni Malatyaspor’da 22 karşılaşmada görev alan Ogün, Yomraspor’un 59, Adıyaman Futbol Kulübü’nün 20, Vanspor’un 13, Rizespor’un 13 ve Gaziantep Futbol Kulübü’nün 10 kez formasını giydi.

Süper Lig’de 8 karşılaşmaya çıkan Ogün, 1.Lig’de 34 maçta süre aldı. Ogün Özçiçek, 32 kez 2.Lig, 55 kez de 3.Lig’de forma giydi.